Εκδηλώσεις

 
Σημείο αναφοράς του Round Table είναι οι τακτικές συνεδριάσεις των μελών. Συνήθως δύο φορές το μήνα και βραδινές ώρες.
 
Στης συναντήσεις παρευρίσκονται τα μέλη τα οποία συζητούν θέματα που αφορούν το σύλλογο και τους στόχους του, η οποία συνήθως συνοδεύεται από φαγητό, και συμμετέχουν φίλοι των μελών. Υπάρχουν φυσικά και αρκετές περιπτώσεις όπου σε μια συνάντηση μπορεί να φιλοξενηθεί και κάποιος ομιλητής.
 
Οι επισκέπτες των μελών είναι πάντα ευπρόσδεκτοι σε οποιαδήποτε συνάντηση, δεδομένου ότι το Round Table αποτελείται ουσιαστικά από φίλους, προσφέροντας με αυτόν το τρόπο  πρόσφορο έδαφος στην ανάπτυξη νέων σχέσεων.
 
Το Round Table είναι επίσης και ένα θαυμάσιο σχολείο, αποτελώντας ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορεί κάποιος να αναπτύξει περαιτέρω τις ικανότητες και τα ταλέντα που ήδη διαθέτει αλλά ίσως να μην του έχουν δοθεί οι κατάλληλες ευκαιρίες να τις καλλιεργήσει (όπως η δημόσια ομιλία, η οργανωτική ικανότητα, η μελέτη ξένης κουλτούρας, κτλ.)
 
Το Round Table δεν είναι μόνο συναντήσεις μεταξύ των μελών, αλλά και η οργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων ή εκδρομών που δίνουν την ευκαιρία στους φίλους και τις οικογένειες των μελών να γνωριστούν μεταξύ τους. Οι εκδηλώσεις μπορεί να περιλαμβάνουν ομιλίες προσωπικοτήτων, χορούς, αθλητικούς διαγωνισμούς (όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, bowling, ιστιοπλοΐα, cart) και πολλά άλλα!
 
Το Round Table είναι ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, ΦΙΛΙΑ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. Πέραν αυτού όμως, μέσα από τη διοργάνωση εκδηλώσεων συγκεντρώνονται χρήματα τα οποία διατίθενται σε κοινωφελείς σκοπούς, ή σε δραστηριότητες οι οποίες βοηθούν τον συνάνθρωπο.
1/3/2020

Το Round Table 1 Λευκωσίας πήγε...στο Διάστημα!

Ούτε τα όρια της Γης δεν μπορούν να κρατήσουν το Round Table 1 Λευκωσίας να δείξει μέχρι που μπορεί να φτάσει!

Περισσότερα

3/2/2020

Αντώνης Ρέμος - Τραγουδώ για τη Ζωή

Ο Αντώνης Ρέμος θα ερμηνεύσει κομμάτια στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας για τη στήριξη του Παιδιά με Ηπατικές Παθήσεις - Γιώργος Ψαράς Round Table

Περισσότερα

7/11/2019

Δώσε πάσα στη ζωή

Το Round Table 1 Λευκωσίας μαζί με το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα ενώνουν δυνάμεις και διοργανώνουν την φιλανθρωπική εκδήλωση που φέρει τον τίτλο 'δώσε πάσα στη ζωή'

Περισσότερα

2/11/2019

The Man Van

Έφθασε η ώρα να αποκαλύψουμε τη φετινή καινοτομία!

Περισσότερα

1/11/2019

Movember

7η καμπάνια φέτος και ο στόχος μας για καταπολέμηση του καρκίνου του προστάτη ενδυναμώνεται και γιγαντώνεται

Περισσότερα